Studio


Att fota i studio är något jag tycker är väldigt kul. Det var en lång startsträcka innan jag började med det för ca två år sedan. Det tyckte det verkade så svårt och jag ville få till ett ljus som jag då trodde var omöjligt. Men jag startade med några kurser och sen så köpte jag mig ett startpaket med två studioblixtar och en del tillbehör. Byggde upp en liten hemmastudio med olika bakgrunder och sen var det bara att öva öva öva. Bjöd hem frivilliga som jag fick prova olika ljussättningar på. Jag har haft ett fåtal kunder hemma hos mig men mest så blir det att jag fotar mina egna kreativa projekt nu. Jag drömmer om att en dag få starta upp en egen stor "riktig" studio med en massa rekvisita och drömmiga kläder som man kan få låna. Då skulle jag också kunna utöka med att kunna erbjuda studiofotograferingar till mina kunder.

Modell

(Under uppdatering)

Porträtt på människor är något jag brinner för och det har blivit en hel del olika typer av porträtt sen jag började med det. En del jag skulle vilja utveckla mig mer i är mer modell/fashionporträtt. Jag övar på med det och önskar jag skulle haft mer tid till att boka in fler TFP (Time For Print) som det kallas, det är när fotografen och modellen samarbetar i ett gemensamt projekt och skapar bilder tillsammans. Ibland även med en makeupartist och hårstylist. Det är så roligt och man får chansen att vara lite extra kreativ ibland.

Business

(Under uppdatering)

Det händer att jag fotar porträtt, event och mingel för företag, oftast vid mindre företag där det blir lite mer personligt och jag håller det enkelt. Fotar i en passande miljö med naturligt ljus på lämplig plats som vi gemensamt kommer överens om.

Animals

(Under uppdatering)

Gillar verkligen djur i allmänhet, är nog egentligen mest katt och hästmänniska och är specialiserad på att fotografera hästar främst men ofta har hästägarna hundar också så då passar vi på att fota dom med. Ibland fotar jag bara hunden men oftast blir det kombinerade bilder tillsammans med matte och/eller husse.