COACHING

Utveckla din fulla potential

Låt mig hjälpa dig!


  • Vill du utvecklas dig där du befinner dig just idag och hitta en varaktig förändring som håller över tid och att sätta och nå dina mål?


  • Vill du tex ta det där extra steget till att starta eget eller vill få in fler kunder men vet inte vart du ska börja eller hur du ska göra det?


Jag hjälper dig genom samtal att nå lite längre i att sätta och nå dina mål och få de resultat du vill ha. Fokus är på dina möjligheter och lärande utifrån din agenda och dina individuella förutsättningar. Riktningen är framåt och att skapa något du själv tror på och kan vara stolt över. Coaching är en metod för att nå sitt mål och handlar främst om vad du som klient vill arbeta med och eller utveckla, något specifikt område eller ämne, litet som stort spelar ingen roll.


Coaching kan hjälpa dig att tex:

  • Öka medvetenheten
  • Identifiera det som är viktigt
  • Fokusera framåt
  • Sätta och nå mål
  • Formulera handlingsplaner
  • Hitta din motivation
  • Övervinna hinder
  • Nå resultat
Photo by anna jarlhäll. Bild på mig när jag fotograferar en häst.

VEM ÄR JAG?

Jag heter Anna Jarlhäll, 54 år, är mamma till en 27-årig son, vän och lillasyster. Bor med min katt i Tullinge, några mil söder om Stockholm.


Morgonmänniska som alltid startar dagen med en kopp kaffe och nyhetsmorgon på tvn. Älskar serier, gärna nordiska kriminaldraman. Min fluffiga katt håller mig sällskap om dagarna och jag promenerar gärna i skogen, med en bra podd eller peppande musik i öronen.


Jag är främst fotograf och fotograferar bla bröllop, porträtt, hästar och för företag.

Jag vill gärna inspirera andra om att det är möjligt. Startade mitt företag 2017 då som 48-åring, vilket kanske anses lite sent i livet men det är det bästa jag gjort. Jag har gjort en ganska krokig och brokig resa som fotograf med både med- och motgångar. Från det att jag bestämde mig för att fotografera bröllop 2019 gick jag från att fotografera 4 till 24 bröllop på två år och nuvarande år ser redan ut att bli ett rekordår för min del.


Min drivkraft är att ständigt utveckla mig, vara nyfiken och att våga prova nya saker. Förutom det så är det all den kärlek i ord efteråt jag får från mina kunder i form av så fina recensioner och mail som dom skickar efteråt när dom fått sina bilder, i vilket annat arbete får man det liksom?


Under hösten 2023 gick jag en ledarskapsutbildning, där coachning var en del i kursen och jag kände att WOW detta är någonting jag verkligen vill fortsätta med så sagt och gjort, nu under våren utbildar jag mig till "Diplomerad Coach" genom Novus.

Har dessutom blivit coachad själv av flera olika coacher genom åren och tror verkligen på vilka möjligheter en coaching kan ge för att utveckla sig som person.

Utöver detta så har jag även gått en digital diplomerad utbildning "MI - Motiverande samtal".

Fotograf Anna Jarlhäll. Porträtt på mig med en vit häst på vintern.
Bild på mig Anna Jarlhäll när jag fotograferar. Photo By Anna Jarlhäll

paket - kostnad - vad ingår


Alla samtal sker digitalt via Zoom (men även genom telefon fungerar bra).


50 minuters videosamtal

Praktiska hemuppgifter

Du kan även ställa frågor och bolla tankar med mig mellan samtalen


Paket 3 ggr - 1 950 kr

Paket 6 ggr - 3 600 kr

Paket 9 ggr - 4 950 kr


Betalas i förskott i samband med att du bokar ditt paket.


Det är bra att du som blir coachad kan sitta själv, helt ostört och helst framför en dator med bra uppkoppling. Det är bra om du kan hantera Zoom hjälpligt som verktyg om du skulle behöva dela skärm osv. Jag hjälper dig förstås om det skulle behövas.


En överenskommelse kommer att skickas ut innan betalning där det framgår vad som gäller kring konfidentialitet, bokningsvillkor, avbokning, tidsåtgång och processläng.


Innan du bokar in ett paket så går det även att boka in ett kostnadsfritt videosamtal om du vill veta mer om mig, berätta om dina utmaningar, vad coachning innebär, vad jag kan hjälpa dig med och vilket paket du bör välja.


Dessa priser gäller främst under våren 2024 under min utbildningstid som coach och kan komma att ändras framöver.

Fotograf i Stockholm. Photo by Anna Jarlhäll. Porträtt på mig.

För- och efternamn

Ej bindande - Möjligheter finns till delbetalning

Jag hjälper dig även med att specificera ditt mål med coachingen och det du vill utveckla