COACHING

Är DU redo för en FÖRÄNDRING och vill utveckla dig som fotograf?

Låt mig hjälpa dig!


 • Vill du utvecklas som fotograf där du befinner dig just idag och hitta en varaktig förändring som håller över tid och att sätta och nå dina mål?


 • Vill du ta det där extra steget till att starta eget som fotograf eller vill få in fler kunder men vet inte vart du ska börja eller hur du ska göra det?


 • Vill du börja fotografera bröllop men vet inte riktigt hur du ska börja?


Jag hjälper dig genom digitala samtal och med ett coachande förhållningssätt att nå lite längre i att sätta och nå dina mål och få de resultat du vill ha. Fokus är på dina möjligheter och lärande utifrån din agenda och dina individuella förutsättningar. Riktningen är framåt och att skapa något du själv tror på och kan vara stolt över. Coaching handlar främst om vad du vill arbeta med och utveckla, något specifikt område, litet som stort spelar ingen roll. Det bygger på att du själv kommer med olika lösningar men jag finns där som stöd med min erfarenhet som fotograf och företagare. Vill du lära dig mer av mig tex fotografering, teknik och redigering specifikt då har jag särskilda "One to Ones" för det som du hittar här. Självklart kan jag svara på alla de frågor du har. Men fokus är på dig och din utveckling framåt som fotograf.


Coaching hjälper dig att:

 • Öka medvetenheten
 • Identifiera det som är viktigt
 • Fokusera framåt
 • Sätta och nå mål
 • Formulera handlingsplaner
 • Hitta din motivation
 • Övervinna hinder
 • resultat
Photo by anna jarlhäll. Bild på mig när jag fotograferar en häst.

Vem är du?

Du är en fotograf som vill göra en förändring, du vill utvecklas och är redo att ta ett nästa (eller fler) steg men behöver lite hjälp och stöttning på vägen. Du kanske har precis börjat fotografera eller kanske fotograferat ett tag och vill få in fler bokningar eller starta ett företag. Eller så har du ett företag idag men vill ta det ett steg längre genom att få in fler kunder, få högre omsättning, utveckla ditt företag i någon riktning, göra egna portfoliofotograferingar etc. Eller du vill kanske ta det där nästa steget och börja fotografera bröllop och vill få stöttning och hjälp framåt i den processen.

VEM ÄR JAG?

Jag heter Anna Jarlhäll, 54 år, mamma till en snart 27-årig son, vän och lillasyster. Bor med min katt i Tullinge, några mil söder om Stockholm.


Morgonmänniska som alltid startar dagen med en kopp kaffe och nyhetsmorgon på tvn. Älskar serier, gärna nordiska kriminaldraman. Min fluffiga röda katt håller mig sällskap om dagarna och jag promenerar gärna i skogen, med en bra podd eller peppande musik i öronen.


Andra skulle nog säga att jag är trygg som person, social, driven, empatisk, nyfiken, delar med mig, får andra att tänka framåt, intresserad och ser andra.


Jag fotograferar främst bröllop, porträtt, hästar och för företag men tycker det är kul med fest, event och mingel också. Jag brinner för att hjälpa andra fotografer och har haft flera workshops inom häst- och bröllopsfoto och några sk "One to Ones - fotograferingar".

Jag vill gärna inspirera andra om att det är möjligt. Startade mitt företag 2017 då som 48-åring, vilket kanske anses lite sent i livet men det är det bästa jag gjort. Jag har gjort en ganska krokig och brokig resa som fotograf med både med- och motgångar. Från det att jag bestämde mig för att fotografera bröllop 2019 gick jag från att fotografera 4 till 24 bröllop på två år och nästa år ser redan ut att bli ett rekordår för min del. Detta har jag gjort på deltid vid sidan om mitt andra kontorsjobb. Men nu då jag slutat min tjänst så kommer jag att satsa 100% framöver som fotograf men även hjälpa andra fotografer som coach och utbildare.


Min drivkraft är att ständigt utveckla mig, vara nyfiken och att våga prova nya saker. Förutom det så är det all den kärlek i ord efteråt jag får från mina kunder i form av så fina recensioner och mail som dom skickar efteråt när dom fått sina bilder, i vilket annat arbete får man det liksom?


Jag kommer nu under våren 2024 att utbilda mig till "Diplomerad coach" och kommer bli klar i juni är planen.

Har själv blivit coachad av flera olika coacher genom åren och tror verkligen på vilka möjligheter coaching kan ge för att utveckla sig som person. De som coachat mig är:

Jag har även under hösten 2023 gått en ledarskapsutbildning, där coachning var ett delmoment i kursen och jag kände att WOW detta är någonting jag verkligen vill fortsätta med. Utöver detta så har jag även gått en digital diplomerad utbildning "MI - Motiverande samtal".

Fotograf Anna Jarlhäll. Porträtt på mig med en vit häst på vintern.

Erbjudande våren 2024


Jag kommer under våren 2024 att utbilda mig vidare till "Diplomerad kurs" med start i slutet av februari och fram till i juni. I samband med kursen så kommer jag att behöva ett visst antal personer att "öva" coachsamtal på. Jag kommer i första hand rikta mig till fotografer men även andra är välkomna att höra av sig. Det viktigaste är att du har en utmaning du vill arbeta med och är redo för en förändring.


Du anmäler dig på mig maillista nedan i formuläret så skickar jag ut ett mail när det börjar bli dax och med mer information om hur det kommer att gå till och till vilken kostnad, förmodligen till ett mer rabatterat pris än nedan. Men till dom samtalen är det sen först till kvarn som gäller.


anmäl dig direkt på min e-postlista och håll utkik sen i din mail!


Vill du inte vänta och kan tänka dig att bli coachad redan nu så är du välkommen att boka in ett kostnadsfritt videosamtal först. Även telefon går bra, ange det i meddelandet isf.

Bild på mig Anna Jarlhäll när jag fotograferar. Photo By Anna Jarlhäll

paket - kostnad - vad ingår


Alla samtal sker digitalt via Zoom.

Paketen sträcker sig över 3, 6 resp 9 månader med ev uppehåll under juli månad.

Vill man ha det i en snabbare takt tex varannan vecka så går det också att ordna, men det bygger på att du hunnit gjort dina uppgifter emellan samtalen.


45 minuters videosamtal

Praktiska hemuppgifter

Du kan även ställa frågor och bolla tankar med mig mellan samtalen


Paket 3 ggr - 1 950 kr

Paket 6 ggr - 3 600 kr

Paket 9 ggr - 4 950 kr


Betalas i förskott i samband med att du bokar ditt första samtal.


Det är bra att du som blir coachad kan sitta själv, helt ostört och helst framför en dator med bra uppkoppling. Det är bra om du kan hantera Zoom hjälpligt som verktyg om du skulle behöva dela skärm osv. Jag hjälper dig förstås om det skulle behövas.


Jag tillämpar tystnadsplikt. Det vi pratar om stannar hos mig.


Innan du bokar in ett paket så går det även att boka in ett kostnadsfritt videosamtal om du vill veta mer om mig, berätta om dina utmaningar, vad coachning innebär, vad jag kan hjälpa dig med och vilket paket du bör välja.


Dessa priser gäller främst under våren 2024 under min utbildningstid som coach och kan komma att ändras framöver.

Ja , jag vill gärna boka IN coaching med dig!

Kontakta mig direkt på e-post: anna@jarlhall.se

Eller fyll i formuläret nedan:

Fotograf i Stockholm. Photo by Anna Jarlhäll. Porträtt på mig.

För- och efternamn

Jag kommer inte mailbomba dig utan skicka ut när jag har något erbjudande eller tips jag vill dela med mig av.

Detta fält behöver du inte fylla i om du inte vill