UTVECKLAS SOM FOTOGRAF

Ta ditt nästa steg

Känner du, oavsett om du är ny eller mer etablerad som fotograf, att det är dax att ta ett nästa steg och utveckla dig som fotograf? Du har viljan att göra en förändring eller vill lära dig mer men kanske saknar det där extra stödet och någon som peppar dig att komma vidare. Jag kan hjälpa dig med sk "One to Ones", privatkurser inom fotografering och redigering där innehållet anpassas individuellt efter dina unika behov. Anordnar även workshops och sk portfoliofotograferingar inom bröllop- och hästfotografering.”Efter att ha sett upp till Anna och hennes fotograferande under flera år kontaktade jag henne för att boka en privatkurs. Direkt efter min bokningsförfrågan började Anna att dela med sig av sin expertis och kunskap, vilket varit något som både hjälpt och peppat mig enormt.


Under vår session tillsammans lärde jag mig allt från stort till smått, och Anna delade generöst med sig av flertalet av hennes tips och tricks. Jag gick därifrån med flera nya tekniska kunskaper och kreativa perspektiv, vilket har varit en ovärderlig investering för mitt fotograferande.

Som ett komplement till detta har Anna kommit att bli ett bollplank kring olika frågor och dilemman jag stött upp på vägen, och jag är evigt tacksam att hon är villig att lyfta andra i deras skapande.

Hon är ett föredöme för branschen!”

- Elin

För mer info, bokning och priser:

KONTAKTUPPGIFTER:

Photo By Anna Jarlhäll

Tullinge, Stockholm

e-post: anna@jarlhall.se

mobil: 070-224 50 98

Fotograf i Stockholm. Photo by Anna Jarlhäll. Porträtt på mig.