Bröllop


Roligt att du hittade till min sida. Anna heter jag, fyllda 52 år. Bosatt och verksam främst i Tullinge, Stockholm och Södermanland men reser gärna längre än så, tom utomlands om ni så vill.


Fångar de mer kärleksfulla nära ögonblicken. Jag försöker alltid vara fullt fokuserad på er medan jag fotograferar och vara lyhörd för era önskemål. Regisserar er till viss del men kan be er om att göra lite mer naturliga saker som ni brukar göra, dansa, kramas, busa med varandra, hålla handen, pussas mm. Vill ni veta lite mer om mig klicka här.


På denna sida hittar du ett urval av mina bilder, prisinformation, villkor, kontaktformulär mm.

Bröllopspar i solnedgång med fin brudbukett
Bröllopspar vid Stockholms stadshus
Bröllopspar med bröllopsskor i förgrunden brud med blå tyllkjol
Bröllopspar i höstens färger vid Stockholms stadshus
Brud i vit bröllopsklänning och brudslöja med brudbukett på väg till the first look
Brudpar gåendes vid allé hand i hand bruden i vit bröllopsklänning
Bröllopspar vid Stockholms stadshus med brudbukett
Bröllop brud i vit bröllopsklänning håller fram sin brudbukett
Brud med brudbukett och vit bröllopsklänning tittar ut genom fönstret Vidbynäs herrgårds vind
Brud i blommig klänning dansar med sin brudbukett vid Stockholms stadshus
Bröllopspar kysser varandra vid stor rund halmbal med brudbukett på

Förfrågan och bokning


Jippie, ni ska gifta er! Grattis!

Ni har nu kommit så långt att ni har bestämt er för att anlita en fotograf som är med er och fångar er dag i bilder. Välkomna med en förfrågan om jag finns tillgänglig ert datum, hoppas! Om jag är ledig så skickar jag en offert (förslag på avtal) som ni i lugn och ro läser igenom.


Ok, ni tycker villkoren är ok och vill anlita mig. Vad kul! Då bokar vi! Ett avtal och en faktura med en bokningsavgift på 30% mailas till er. Betalningen garanterar ert datum. Klart!

InförEtt planeringsmöte bokas in i god tid innan, antingen om vi tar en fika på lämpligt ställe eller om vi ses digitalt via tex Zoom. Ev så ses vi på platsen ni ska fotograferas vid om det är möjligt. Vi går igenom er dag och lär känna varandra lite. Det går också att boka till en förlovningsfotografering i samband med det, se priser längre ned.


Vi håller sedan kontakten och stämmer av vartefter. Behöver ni tips på tex videograf, florist, makeupartist etc så är det bara att fråga och se om jag kan hjälpa er med det.

Er stora dagMycket nervositet och spända förväntningar kommer det säkert vara för er. Jag kommer att vara ute hos er i mycket god tid innan, ibland även dagen innan om det är längre bort. Jag rekar platser och har koll på ljus och väder. Skulle det regna så har vi en plan B.


Sen följer jag er under dagen och dokumenterar alla era härliga stunder och fina kärleksfulla ögonblick. Min prioritet vid ert bröllop är att fånga er dag så vacker och personlig som möjligt, jag jobbar också utifrån de bästa ljusförhållandena och väljer bakgrund och riktning utifrån detta.

Jag hjälper er under dagen och försöker få så mycket variation på bilderna som möjligt, fotar båda långt ifrån och nära samt försöker få till en hel del detaljer samt omgivning.

Grattis och vad händer sen


Grattis igen! Nu är ni gifta, tjohoo!! Förhoppningsvis var det en av era bästa mest underbara dagar någonsin och att ni tillsammans har fått med er många fina minnen från er bröllopsdag.


Efter ca 3-6 veckor efteråt (vid högsäsong ev lite längre tid) så skickas ett bildspel med ett urval av bilder och alla era bilder digitalt via ett fint webbaserat galleri där ni kan ladda ner de digitala bilderna i JPG i både högupplöst och i webbstorlek för att kunna använda bilderna på sociala medier. Med de högupplösta bilderna kan ni själva sen beställa utskrifter och göra egna fotoböcker mm. Det går även att beställa genom mig, kontakta mig då för pris.


Bilderna grundredigeras och ett urval av bilderna görs i svartvitt.

Priser bröllop

Lemonade


3 timmar

Ex. vigsel i kyrka och porträtt

(Stockholm)


ALLA bilder ca 100-200 st högupplösta redigerade digitala bilder.


11 900 kr____

50% på provfotografering - 950 kr (ordinarie pris 1 900 kr)

(sker i Stockholm)

Cider


5 timmar

Halvdagspaket

(Stockholm, Uppland, Södermanland)


ALLA bilder ca 200-400 st högupplösta redigerade digitala bilder.


18 600 kr____

50% på provfotografering - 950 kr

(ordinarie pris 1 900 kr)

(sker i Stockholm)

Prosecco


8 timmar

Halvdagspaket extra

(Stockholm, Uppland, Södermanland, Västmanland och Östergötland)


Provfotografering ingår - Värde 1900 kr

(sker i Stockholm)


ALLA bilder ca 300-600 st högupplösta redigerade digitala bilder.


26 900 kr

Champagne


HELDAG 10 timmar

Heldagspaket

(Hela Sverige)


Provfotografering ingår - Värde 1900 kr

(sker i Stockholm)


Exklusivt fotoalbum 20x20 cm ingår - Värde 2 900 kr


ALLA bilder ca 400-1000 st högupplösta redigerade digitala bilder.


31 600 kr

Offert lämnas för flera timmar, dagar och även utomlands.

Övriga paket - Stadshuset & Stockholm


Stadshuspaket

1 1/2 timmar

Vigsel och/eller porträtt (Stockholms stadshus)

ALLA bilder ca 50-80 st (oftast fler) högupplösta redigerade digitala bilder.

6250 kr


Stockholmspaket 1 1/2

1 ½ timmar

Endast porträtt (Stockholm) ca. 50-80 st (oftast fler) högupplösta redigerade digitala bilder.

6 950 kr


Stockholmspaket 2

2 timmar

Vigsel (en kortare ceremoni, tex utomhus) och porträtt (Stockholm) ca. 90-120 st högupplösta digitala bilder

8 250 kr


FÖRNYA ERA BRÖLLOPSPORTRÄTT

Erbjuder även dessa paket till er som vill förnya era bröllopsporträtt i efterhand. Har kontakter med flera florister, make up artister och stylister om så behövs.


Priset inkluderar och övrig info


Utöver fotograferingen så ingår det resa och boende inom de områden som nämns.


Planeringsmöte ingår digitalt via tex Zoom vid lämpligt tillfälle. Vid de större paketen (Lemonade-Champagne) så finns det möjlighet att ses istället på tex ett café, antingen i Tullinge eller vid Hågelby gård i Botkyrka. Om det finns utrymme i tid och om det är möjligt så går det att ses på det ställe där ni ska gifta er och/eller ha fest.


Det finns även möjlighet att boka in en prov/förlovningsfotografering till ett förmånligt pris (ingår i paketen Prosecco-Champagne) i samband med att vi ses innan bröllopet. Det är ett bra tillfälle för er som par att öva att stå framför kameran.


I övrigt ingår ett vackert bildspel (värde 1500 kr) (med ett mindre urval av bilder) att dela med nära och kära, administration, urval och redigering av bilder, leverans, ett fint webbgalleri med alla bilder där ni kan ladda ner alla bilder både som webbilder och som högupplösta. Priset inkluderar även skatt, moms, försäkring, semesterersättning etc.


Det går bra att utöka antalet timmar efter överenskommelse och om det finns möjlighet för mig som fotograf. Kostnad per timme beror på vilket paket ni väljer från början.


Betalning sker i förskott, en bokningsavgift på 30% av beloppet betalas vid bokning (då är datumet erat) resterande belopp på 70% betalas senast 30 dagar innan bröllopet.

Michaela & David


"Anna fotade våra bröllopsbilder och vi är verkligen jättenöjda! Rekommenderas! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"

Sofia & Jimmy


"Tack för jordens finaste bilder! Jag var livrädd inför fotograferingen och rädslan att stå framför kameran, men du fick det att kännas så enkelt! ❤️"

Sofía & Pablo


"Jag vill tacka dig för bilderna.

De är super super super fina. Du är mycket snäll och tålmodig, vilket jag är sååå tacksam för. Vi hade det jättekul med dig och vi kände oss bekväma. Tack så mycket för den fina upplevelsen. ❤️"

Erica & Alex


"Vi anlitade Anna som fotograf vid vårat bröllop och är jättenöjda! Det bästa med Anna är att hon är så engagerad och har en fantastisk känsla för att hitta vackra miljöer. Kan även varmt rekommendera henne till fotografering med hästar!"

Maja & Pelle


"Vi är så nöjda och glada att vi valde just Anna som fotograf på vår dag! Anna var från start intresserad av att lära känna oss som par, vår historia, hur vi är som personer och vad vi ville ha för känsla i våra bilder. hon är dessutom en väldigt härlig person med bra energi och fick oss direkt att känna oss avslappnade, trots att ingen av oss direkt är vana vid att stå framför kameran. Bilderna blev så vackra och naturliga och Anna lyckades verkligen fånga vår kärlek till varandra på bild och vi kunde inte vara mer nöjda med resultatet... Vi rekommenderar alla som ska gifta sig att anlita Anna som fotograf, hon är fantastisk och ni kommer inte att ångra er! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"

Veronika & Eric


"We were so lucky to have Anna as our wedding photographer. She made the whole photo shooting fun and it felt very natural. And we love the photos :)"

Erica & Alex

För- och efternamn

För- och efternamn

Vilket datum gifter ni er och vilken tid tänker ni er ungefär

Till bokningsansvarig

Till bokningsansvarig

Jag kommer att kontakta er inom 24 timmar via mail

Par/förlovning

- Början på er resa

Alla mina bilder är skyddade enligt upphovsrättslagen

Inga av mina bilder på hemsidan får kopieras eller publiceras utan min tillåtelse.

Otillåten användning av mina bilder faktureras!