Bröllop


Roligt att du hittade till min sida. Anna heter jag, fyllda 51 år. Bosatt och verksam främst i Tullinge, Stockholm och Södermanland men reser gärna längre än så, tom utomlands om ni så vill.


Fångar de mer kärleksfulla nära ögonblicken. Jag försöker alltid vara fullt fokuserad på er medan jag fotograferar och vara lyhörd för era önskemål. Regisserar er till viss del men kan be er om att göra lite mer naturliga saker som ni brukar göra, dansa, kramas, busa med varandra, hålla handen, pussas mm. Vill ni veta lite mer om mig klicka här.


På denna sida hittar du ett urval av mina bilder, prisinformation, villkor, kontaktformulär mm.

Bröllopspar vid Stockholms stadshus
Bröllopspar i höstens färger vid Stockholms stadshus
Brud i vit bröllopsklänning och brudslöja med brudbukett på väg till the first look
Brudpar gåendes vid allé hand i hand bruden i vit bröllopsklänning
Bröllopspar vid Stockholms stadshus med brudbukett
Bröllopspar i kyrkan säger ja till varandra
Bröllop brud i vit bröllopsklänning håller fram sin brudbukett
Brud med brudbukett och vit bröllopsklänning tittar ut genom fönstret Vidbynäs herrgårds vind
Brud i blommig klänning dansar med sin brudbukett vid Stockholms stadshus
Bröllopspar kysser varandra vid stor rund halmbal med brudbukett på
Bröllop; bröllopsfotograf; bröllopsfoto; bröllopsfotografstockholm; fotografstockholm; fotograf; stadshusbröllop

Förfrågan och bokning


Jippie, ni ska gifta er! Grattis!

Ni har nu kommit så långt att ni har bestämt er för att anlita en fotograf som är med er och fångar er dag i bilder. Välkomna med en förfrågan om jag finns tillgänglig ert datum, hoppas! Om jag är ledig så skickar jag en offert (förslag på avtal) som ni i lugn och ro läser igenom.


Ok, ni tycker villkoren är ok och vill anlita mig. Vad kul! Då bokar vi! Ett avtal och en faktura med en bokningsavgift på 30% mailas till er. Betalningen garanterar ert datum. Klart!

InförEtt planeringsmöte bokas in i god tid innan, antingen om vi tar en fika på lämpligt ställe eller om vi ses digitalt via tex Skype. Ev så ses vi på platsen ni ska fotograferas vid om det är möjligt. Vi går igenom er dag och lär känna varandra lite. Det går också att boka till en förlovningsfotografering i samband med det, se priser längre ned.


Vi håller sedan kontakten och stämmer av vartefter. Behöver ni tips på tex videograf, florist, makeupartist etc så är det bara att fråga och se om jag kan hjälpa er med det.

Er stora dagMycket nervositet och spända förväntningar kommer det säkert vara för er. Jag kommer att vara ute hos er i mycket god tid innan, ibland även dagen innan om det är längre bort. Jag rekar platser och har koll på ljus och väder. Skulle det regna så har vi en plan B.


Sen följer jag er under dagen och dokumenterar alla era härliga stunder och fina kärleksfulla ögonblick. Min prioritet vid ert bröllop är att fånga er dag så vacker och personlig som möjligt, jag jobbar också utifrån de bästa ljusförhållandena och väljer bakgrund och riktning utifrån detta.

Jag hjälper er under dagen och försöker få så mycket variation på bilderna som möjligt, fotar båda långt ifrån och nära samt försöker få till en hel del detaljer samt omgivning.

Grattis och vad händer sen


Grattis igen! Nu är ni gifta, tjohoo!! Förhoppningsvis var det en av era bästa mest underbara dagar någonsin och att ni tillsammans har fått med er många fina minnen från er bröllopsdag.


Efter ca 6-8 veckor efteråt så skickas era bilder digitalt via ett fint webbaserat album där ni kan ladda ner de digitala bilderna i JPG i både högupplöst och i webbstorlek för att kunna använda bilderna på sociala medier. Med de högupplösta bilderna kan ni själva sen beställa utskrifter och göra egna fotoböcker mm. Det går även att beställa genom mig, kontakta mig då för pris.


Bilderna grundredigeras och ett urval av bilderna görs i svartvitt.

Priser bröllop

Lemonade

1 1/5 timme

Endast porträtt eller

Stadshuspaket - vigsel och porträtt

(Stockholm)

Minst 40 st högupplösta redigerade digitala bilder.


5 250 kr

Cider

3 timmar

Ex. vigsel och porträtt

(Stockholm, Uppland och Södermanland)

Minst 120 st högupplösta redigerade digitala bilder.


9 900 kr


Prosecco

5 timmar

Halvdagspaket

(Stockholm, Uppland, Södermanland, Västmanland och Östergötland)

Minst 200 st högupplösta redigerade digitala bilder.


15 500 kr

Champagne

10 timmar

Heldagspaket

(Hela Sverige)

Minst 400 st högupplösta redigerade digitala bilder.


29 000 kr

Priset inkluderar


Utöver fotograferingen så ingår det resa och ev boende inom de områden som nämns. Vill ni boka mig utöver de områden som nämns tillkommer en kostnad för resa och ev boende.


Planeringsmöte, vi ses på en fika kanske på den plats vi ska fotografera eller på annat lämpligt ställe. Eller så ses vi på ett digitalt möte via tex Skype. Det finns även möjlighet att boka in en förlovningsfotografering i samband med att vi ses eller vid annat tillfälle innan bröllopet. Det är ett bra tillfälle för er som par att öva att stå framför kameran.

Ni kan välja på antingen endast fotografering 1 200 kr (ni väljer och köper till bilder i efterhand) eller 2 900 kr (då ingår bilder till ett värde av 2 500 kr, detta är endast om det bokas och betalas i förskott). Fotograferingen tar ca 45-60 min. Ytterligare prisinformation mm hittar ni här.


I övrigt ingår administration, urval och redigering av bilder, leverans, ett fint webbalbum med alla bilder och en app för mobilen där ett urval av de bästa bilderna kommer att finnas.


Vill ni ha ett annat antal timmar så kan jag anpassa ett paketpris just till er. Kontakta mig isf för offert.


Det går bra att utöka antalet timmar på plats efter överenskommelse och om det finns möjlighet för mig som fotograf. Kostnad per timme beror på vilket paket ni väljer från början.


Vi extra retuschering tillkommer en kostnad 600 kr per bild.

Erica & Alex

Jag kommer att kontakta er inom 24 timmar via mail alt telefon

Par/förlovning

- Början på er resa

Alla mina bilder är skyddade enligt upphovsrättslagen

Inga av mina bilder på hemsidan får kopieras eller publiceras utan min tillåtelse.

Otillåten användning av mina bilder faktureras!