"Känner oss så obekväma och stela framför kameran..."


Känner ni igen er? Det är så ofta jag får den kommentaren vid en förfrågan. De flesta har inte så stor erfarenhet av att bli fotade och stå framför kameran och det är ju tillräckligt nervöst under själva bröllopsdagen med allt vad det innebär. En bra grej är då tex att boka in en sk provfotografering, man kan också kalla det för en förlovningsfotografering, innan ert bröllop, har ni möjlighet så gör det. Då får vi en chans att under mer avslappnade former att lära känna varandra lite mer, ni får en chans att prova på att stå framför kameran och förhoppningsvis så känner ni er lite lugnare och tryggare sen under bröllopsdag och dessutom får ni med er lite extra fina minnen också från en förhoppningsvis härlig stund tillsammans.

Oftast så fotograferar vi i samband med vårt planeringsmöte på lämpligt ställe i närheten, det kan vara vid den platsen ni ska bli fotograferade sen eller en annan fin plats.

Kanske vill man passa på att fota en annan årstid än sitt bröllop eller kanske tidigt på våren eller sommaren och pricka in rosa körsbärsblommor, äppelblom eller varför inte vackra syrénhäckar eller rhododendronbuskar.


En provfotografering är ungefär som en porträttfotografering under erat bröllop fast lite kortare och såklart kanske i en liten annan stämning än på bröllopet.

Ett annat förslag är att också inkludera era kära djur i bilderna. Min specialitet är ju hästar men även andra djur går såklart bra. Kika gärna in här så ser ni lite av mina bilder jag tagit.


Det finns möjlighet för mig att låna/hyra kjolar och spetsbodys (stl 36-38 vissa färger) från Ellen Marie Bridal om man vill ha det lite mer bröllopsaktigt och romatiskt. Jag har även en hel del samarbeten med florister om man vill ha fina blommor, tex en liten bukett eller blommor/krans i håret eller så.


En provfotografering sker i Stockholm och ingår i mina två största paket (8 & 10 timmar) och finns att boka med 50% rabatt på de två mindre paketen (3 & 5 timmar). Normalt pris är 2 900 kr.


Brud i vit spetsklänning med rosa rhododendron
Par sittandes på trappa med fina blommor