Provfotografering inför bröllop


Det är så mycket värt att boka in en fotografering, man kan också kalla det för en förlovningsfotografering, innan ert bröllop, har ni möjlighet så gör det. Då får vi en chans att under mer avslappnade former att lära känna varandra lite mer, ni får öva på att stå framför kameran och förhoppningsvis så får ni med er lite extra fina minnen också.

Ett exempel tex, iaf för alla er hästmänniskor, är att inkludera alla era kära djur i bilderna. Min specialitet är ju just också hästar. Kika gärna in här så ser ni lite av mina bilder jag tagit.


Jag önskar jag hade mer tid till att skapa sådana här bildspel, tycker det är rätt fint. Skulle ni vilja ha ett sådant med era bilder? Kommentera gärna.


Ps. kjolen på bilderna är min och finns att låna om man vill, bra va!